Team van ervaren architecten

Architect Archeos is een architectenbureau dat doorheen de jaren een onberispelijke reputatie wist op te bouwen in regio Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten. Met een gevarieerd en veelzijdig team van architecten te Lokeren ondernemen we jaarlijks tal van projecten in de particuliere en openbare sector.

Vernieuwende invalshoek

Ons team bestaat uit een mix van ervaren architecten en jonge ontwerpers. Hierdoor kunnen we voor elk project een eigen frisse insteek garanderen en kunt u rekenen op een nauwgezette kennis en een doorgedreven expertise doorheen het hele proces.

LUCAS BAUWENS (architect, partner)

Lucas is de padre familias van het team en reeds 40 jaar gepassioneerd bezig met ontwerp & architectuur. Hij heeft de gave een perfect evenwicht te kunnen leggen in het ontwerp zowel qua ruimte als belichting. Lucas richt zich meer op het ‘klassiekere genre’ van woningen en slaagt er telkens opnieuw in om een tijdloos karakter te integreren in uw droomhuis.

DAVID BAUWENS (tuinarchitect, partner)

David is van opleiding landschaps- en tuinarchitect en reeds 15 jaar actief binnen Archeos waar hij startte als bouwkundig tekenaar. David zorgde voor de overstap van kalk naar computertekenen en profileert zich momenteel vooral als project manager waar hij samen met de architect de klanten begeleid van voorontwerp tot en met vergunning. Uiteraard richt David zich ook steeds op het ontwerp van uw tuin, poolhouse of zwembad alsook voor de buitenomgeving van bedrijven.

CHRIS SWAELENS (architect, partner)

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding en verzameling van alle info.

Neem contact op

Meer informatie over ons team? Neem dan zeker even contact op met Architect Archeos uit Lokeren.

Menu